Najnovšie recenzie zo sekcie Plniteľné kapsule do kávovarov
- eko kapsule, sme radi, ze sa daju pouzivat znovu a znovu
- prisli v cisto v papierovom obale
- je dobre mat dve ked sa vam nechce hned cistit a chcete spravit dve kavy
- ked zasunieme pod do kavovaru, vrch sa trocha otoci a je narocnejsie nastavit stredovu bodku presne
produkt je OK a kvalitny mozno pre jednu osobu ok ale neverim tomu ze uz kvoli 2 kavam bude niekto opakovane naplnat tuto kapsulu. je to velmi pracne a neprakticke, kapsula je horuca. Cela procedura obnasa postavit kapsulu do niecoho, vlozit papierik, naplnit kavu, zavriet, spravne vlozit do kavovaru, spravit kavu, vycistit (je horuca), vysusit (inak sa papierik prichyti o okraj), vlozit papierik, kavu, pozatvarat, zasa spravne vlozit (inak si ulomite ihlu), urobit kavu, zasa kapsulu vyplachnut a nechat niekde susit, upratat bordel. Kapsula je kvalitna ale cely Dolce Gusto je hlupost a pri cenach kapsul do pol roka preplatite normalny kavovar. Vyhral som tu sprostost (Dolce Gusto) v tombole a manzelka ju strasne chcela vyskusat. Za 10 dni sme minuly na kapsule cca 40 EUR a 30 eur na tuto naplnitelnu kapsulu. Asi by sme usetrili ak by sme chodili do kaviarne :D
Popis, a návod v balení presne sedí.
Plná spokojnosť
Objednávala som kapsulu pre kávovar BOSCH Tassimo 60 ml a maximálna spokojnosť. Všetko funguje ako má, kapsula pekne drží, nič z nej nevyteká/"nevybuchuje". Použitie je rovnako jednoduché ako pri originál jednorázových kapsuliach. Osobne som veľmi rada, že takéto niečo na trhu existuje. Inak by sme kávovar za symbolickú cenu posunuli už niekomu inému. Takto ho môžeme s čistým svedomím, že nevyhadzujeme toľko plastu, ďalej využívať. A navyše si v ňom môžeme pripraviť akúkoľvek zrnkovú kávu, ktorá nám chutí. Ušetríme aj nemalé peniaze, keďže originál kapsule sú drahé. Proste super produkt.
Tchibo Sealpod FeePod
Pridané: 10. novembra 2023
(naposledy upravené 10. novembra 2023)
Zakúpený v GourmetKava.sk
Šetrí peniaze
Káva je čistá, chuť je lepšia spolu s papierovým filtrom, veľmi odporúčam.
Výborná alternatíva za kapsule. Viečka sa ľahko lepia, dobre držia a bez problémov odstraňujú. Som spokojná.
Eko Kapsule Tassimo 180 ml
Pridané: 11. októbra 2023
(naposledy upravené 11. októbra 2023)
Zakúpený v EKO kapsule.sk
Funguje tak, ako má. Treba dávať pozor na preplnenie nádobky.
- kapsula udrží tlak vody, a nikde netečie počas prípravy kávy
Konečne EKO kapsule, s ktorými som spokojný. Tie plastové hneď po 3och použitiach prepúšťali vodu a na rok som na to zanevrel. Rozhodol som sa priplatiť si za kovové a dizajn stojí zato, nič netečie mimo. Výsledkom je silná káva ako z pákového pressovaru. Len si na konci dajte pozor na horúcu kapsulu. ;) Inak spokojnosť zaručená a nemusíme kaziť prírodu s toľkým odpadom. :)
- Funguje ako treba
Kapsule funguju spolahlivo, pekne napenena kava..
SealPod Cafissimo a Caffitaly
Pridané: 25. júla 2023
(naposledy upravené 25. júla 2023)
Zakúpený v EKO kapsule.sk
Kávička je chutná a zároveň šetrím prírodu, neprodukujem odpad, ako pri originál kapsuliach.
Veľmi dobrý produkt, ekologický, ľahké použitie.
- Kvalitný produkt, opakovane použiteľný, eko
- Viete spravit akúkoľvek kávu
- Dufam ze ten silikónový uzáver niečo vydrží
- Lahko umývateľná
- Cena kapsule je privysoká, za tu cenu som kupil cely tassimo stroj
- Papierové filtre k tomu neodporúčam, kedze kava tiekla velmi pomaly a vselijak aj mimo pohara
- A ak niekto pise ze filter sa da aj umyť a použiť znovu tak je to blbost. Filter po umytí stvrdne a je nepouzitelny
- Takato kapsula by mala byť dodavana hned k novému stroju
- Bez tejto kapsule tassimo stroj vobec neodporúčam kedze tie kapsule stoja majland... Urcite som mal kupit dolce gusto do ktoreho kapsule viete kupit aj v lidli ci kauflande
- Dobre sa plní a káva je lahodná.
SealPod Nespresso 2 ks + viečka 102 ks
Pridané: 10. mája 2023
(naposledy upravené 10. mája 2023)
Zakúpený v EKO kapsule.sk
- skvelá náhrada za jednorazové kapsule, vlastná káva
- malý obsah pre náplň kávy, našťastie som si kúpil 2 kapsule pre Doppio
Produkt splnil očakávanie, nemusím preplácať jednorazové kapsule, jednoduchosť plnenia kávy.
Vsetko OK
- Zatiaľ spokojnosť
Zobrazujem 21 - 40 zo 83 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5 Ďalšie »