Najnovšie recenzie zo sekcie Plniteľné kapsule do kávovarov
spokojný som s nakupom.
Verk 15883 5 ks
Pridané: 19. októbra 2024
(naposledy upravené 19. októbra 2024)
Zakúpený v Darčeky123
- Vhodny
- Viacrazovi
- Setrny
- dlhodobe použitie
- Šetrí sa životné prostredie, nemusím kupovať a následne vyhadzovať plastové kapsuly .
- je to super, vydrzi to cele veky.. mame jednu uz dlhe roky a sme spokojni :)
- Spokojnost
- ekologicka nahrada jednorazovych kapsul
- lahka manipulacia a nasledne cistenie
spokojný, stačí 180ml (objem kávy)
- oplatí sa ich kúpiť aspoň 10, kapsule naplnené kávou v zásobe a zatvorené v dóze, aby nestratili arómu.
- fungujú v podstate celkom dobre, treba si ale dávať pozor, aby sa kávou nenaplnili príliš: potom káva vyteká a prská aj mimo výtok. Prax ukáže, koľko kávy je OK.
- uvidí sa, koľko vydržia
- antikor
- príliš vysoká cena
Používam aj plastové kapsule, ktoré sú neporovnateľne lacnejšie, slúžia rovnako dobre, avšak neviem ako dlho vydržia.
- Lahko sa cistia
- Pliesok ktory sluzi ako filter sa pod tlakom lahko ohyba
- Filter s mensim poctom otvorov je prakticky k nicomu, voda nedokaze prejst cez filter a strieka naokolo
- Treba davat pozor na spravne namletie, ak je kava namleta prilis najemno, voda strieka mimo hlavneho otvoru
- Vlastne asi nedava zmysel kupovat tie kapsule 2. Kedze dodane 2 filtre su kazdy rozny, tak aj tak je v jednom momente pouzitelna len jedna kapsula, kedze iba jeden filter je pouzitelny. Preto skor odporucam kupit verziu iba s jednou kapsulou. Pripadne druha kapsula moze byt do rezervy, ak by sa nejako znicilo viecko prvej kapsule.
Je to pouzitelne, ale treba si dat pozor na mnozstvo kavy a na to, ako je namleta. Ak je namleta prilis najemno, pripadne je pouzity filter s mensim poctom otvorov, stroj nedokaze pretlacit vodu cez kavu a voda tak strieka cez vrchnak.
Pri pouziti cca 7-7.5 gramov a namleti kavy na velkost castic o nieco mensiu ako krystalovy cukor z toho vyjde normalna kava.
Len pre pokus som tiez skusil do kapsule vlozit aj Granko a Manner praskovu cokoladu. Nefungovalo to, aj Granko, aj Manner sa zmenili na blato, ktore uplne zablokovalo vsetky dierky kapsule a voda striekala vsade naokolo.
- Lahká manipulácia
- Lepšie naplnit
- Lepšie naplniť
- >slabšia kava
Zaparkorun Dolce Gusto 5 ks
Pridané: 8. apríla 2024
(naposledy upravené 8. apríla 2024)
Zakúpený v Zapardrobnych.sk
- Po vyskušaní sa mi neda otvorit kavovar a vybrat kapsulu. Uplne novy kavovar znehodnotený.
- Veľmi šikovná vecička, ľahko sa umýva.
- Univerzálny na kávu aj na čaj
- Viacnásobne použiteľný
- Neviem
Skúsil som do tohto kávovaru viacej kapsulí od rôznych dodávatelov. Všetky nejakým spôsobom Nepasovali, tiekli kade tade. Jedine s týmito ekokapsulami kávovar robí kávu tak ako má.
- Spočiatku som bol dosť nedôverčivý ale Po prvom použití týchto EKO kapsul som nadšený. Káva je intenzívnejšia ako originál kapsule. Ta chvíľka naviac pri príprave naozaj stojí za to. Umývanie je rýchle. Najlepšia káva je ak použijete plnú odmerku. Asi bude dôležité aj mletie. Ja som kúpil už pomletým kávu BIO Peru z DM a tá je pomlete tak akurát. Rozmýšľam teda nad mlyncekom aby som vyskúšal aj iné kávy.
Spokojná z tovarom aj z príjemným darčekom potešilo